dilluns, 27 de febrer del 2017

ESTÀS SEGUR QUE ESTÀS APROFITANT LA TEVA VIDA?

A Estats Units, moren aproximadament 15 persones al dia en un accident de trànsit a causa de distraccions amb el mòbil. Com saps que tu no seràs el següent?
Avui en dia la gent utilitza el telèfon mòbil a tot arreu i pel que sigui, sense tenir en compte les conseqüències que això pot portar.
Som realment conscients de qui ens està veient a través de les xarxes socials? Tenim present que poden utilitzar la nostra informació en qualsevol moment?
A través de les TIC, cada vegada fem més pública la nostra vida privada, la nostra informació personal, a on anem, les nostres manies, i molta altre informació que qualsevol persona pot utilitzar sense que nosaltres no ens adonem.
Des de les xarxes socials, indirectament, ens estan clonitzant perquè tots tinguem el mateix objectiu: Agradar als demés.
A part, no som capaços de distingir si passem cinc minuts o una hora davant de la pantalla, per tant, deixem de fer moltes coses. Comencem a preferir parlar amb els nostres amics, els quals tenim a centímetres, a través de les xarxes socials. 
Estem perdent molts petits detalls entre pantalles, i, lentament, ens estem convertint en robots idiotitzats per les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada